Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
Discount slider image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 15 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Luxe Kookworkshop in gewelf Kasteel Schaloen

Kookstudio Kasteel Schaloen is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops op maat voor groepen gedurende het gehele jaar.

Wij verzorgen onze luxe kookworkshops in de gewelven van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg! Een originele en sfeervolle locatie om gezamenlijk te koken en genieten van de zelfbereide gerechten met een lekkere wijn.

Deze als volwaardig restaurant ingerichte gewelven bestaan uit een gezellige loungeruimte met bar, de Oude Keuken met uitzicht op de gracht en nog een mooie ruimte met mergelmuren. Uw groep gaat in een professionele keuken aan de slag met de beste ingredienten om onder begeleiding van een enthiousiaste kok een lekker diner te bereiden.

Als alle voorbereidingen zijn gedaan gaat u aan tafel en verzorgt ons keukenteam met nog enige assistentie van de gasten het verder opmaken en serveren van de bereide gerechten. U zult ver(s)makelijk verrast zijn... 

U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wel zo gemakkelijk na een gezellige avond!

Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens:

  • Workshop Italiaanse keuken
  • Workshop Limburgse keuken
  • Workshop Griekse keuken

Onze kookworkshops duren circa 4 uur. U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd.

Kosten voor minimaal 16 deelnemers (maximaal 40 personen):
Kookworkshop 4 gangen 16 tot 24 personen € 80,00 per persoon
Kookworkshop 4 gangen 25 tot 40 personen € 70,00 per persoon
Meerprijs extra gang € 7,50 per persoon

Drankarrangement (koffie, thee, fris, water, bier & huiswijn) € 18,50 per persoon.

Heeft u zelf een locatie beschikbaar of een speciale locatie in gedachten? Ook daar kunnen we workshops voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. Ook mogelijk in Duits of Engels!

Graag tot ziens bij Kookstudio kasteel Schaloen
Oud Valkenburg 9
6305 AA Schin op Geul

email: info@kookstudiolimburg.nl
Tel: +31 (0)6-13254254

De locatie voor bedrijfsuitjes, kookworkshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen, kookclubs, proeverijen, etc...