Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
Discount slider image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 15 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kookstudio Maastricht

Locatie Maastricht


Koken & Ver(s)maken

Groep Workshops

In het weekend of doordeweeks wat leuks ondernemen met vrienden, familie of collega`s in plaats van uit eten? Kom dan gezellig een Kookworkshop doen in onze gezellige kookstudio aan de Scharnerweg in Maastricht! Samen koken en samen eten in een ontspannen ambiance. 

Groepen vanaf 10 personen kunnen een exclusieve avond reserveren op de door u gewenste datum en tijd. Neem hiervoor contact met ons op via onderstaande contactgegevens. Bezoek alleen op reservering en betaling vooraf. Informeer naar de mogelijkheden. Prijswijzigingen en beschikbaarheid voorbehouden. Deelname op eigen risico.

Graag tot ziens bij Kookstudio Maastricht!

Kookstudio Maastricht

Scharnerweg 64

6224 JH Maastricht

email: info@kookstudiolimburg.nl Tel: +31 (0)6-13254254

Onze workshops:

Bella Italia; Italiaanse Kookworkshop
Wilt u o.a. Pasta leren maken en daarna genieten van diner met heerlijke zelfbereide Italiaanse gerechten!

Voor deze avond hebben wij een 4-gangen menu samengesteld voor € 50,- of 5 gangen voor € 55,-exclusief drank. Het drankarrangement ad € 15,00 p.p. (koffie.thee, waters, fris, bier en wijn) dient u ook af te nemen.

Bourgondisch Limburgs; Limburgse Kookworkshop
Als u in Limburg woont of op vakantie bent is het natuurlijk leuk en vooral lekker een Bourgondische Limburgse Kookworkshop bij ons te volgen. Maak kennis met Authentieke Limburgse gerechten met bijpassende Limburgse wijnen!

Voor deze avond hebben wij een 4-gangen menu samengesteld voor € 60,00 p.p. of 5 gangen € 65,- exclusief drank. Het drankarrangement ad € 15,00 p.p. (koffie.thee, waters, fris, bier en wijn) dient u ook af te nemen. Of u kiest voor de variant met Limburgse streekwijnen voor € 19,50 p.p.!

Griekse Klassiekers; Griekse Kookworkshop
Wilt u lekkere hapjes komen maken uit de Griekse keuken en er daarna met een lekker drankje aan tafel van gaansmullen? Voor deze avond hebben wij een Grieks 4 gangen menu samengesteld voor € 50,- of 5 gangen voor € 55,-per persoon exclusief drank. Het drankarrangement ad € 15,00 p.p. (koffie.thee, waters, fris, bier en wijn) dient u ook af te nemen.

Indeling avond: aanvang in overleg bv. 17.00 uur

• Voorstellen en uitleg van de recepten

• In de keuken samen aan de slag met bereiden menu

• Om circa 19.00 uur aan tafel

• Om circa 20.30 uur afronding van de avond met koffie en/of thee

• Eind avond circa 21.00 uur

Als u wenst te reserveren dan vernemen graag welke datum u wenst samen met de keuze welke workshop u wenst te doen met uw groep.

U kunt rekenen op een ver(s)makelijke avond!

De locatie voor bedrijfsuitjes, kookworkshops, vrijgezellenfeestjes, bedrijfsevenementen, kookclubs, proeverijen, etc...