Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Kasteel Schaloen

Nieuws Corona 15-3-2020: Eet en drinkgelegenheden gesloten tot en met 6 april.

Voor onze gasten betekent dit dat onze Brasserie in het Poortgebouw bij Kasteel Schaloen gesloten zal zijn tot die datum of andere datum als dit veranderd volgens instructies van de overheid.

Alle reserveringen voor alleen de Brasserie gedurende deze periode komen dan ook te vervallen. Waar mogelijk proberen wij onze gasten hierover te informeren en tot nieuwe reserveringen te komen. Eventuele vouchers komen uiteraard niet te vervallen en daar zullen we een passende oplossing voor zoeken afhankelijk van hoelang de sluiting gaat duren. 

Onze vakantiewoningen en hotelkamers blijven wel gewoon open dus die reserveringen kunnen gewoon doorgang vinden.

We hebben 12 vakantiewoningen en 4 hotelkamers dus zijn een kleinschalig vakantieverblijf met maximaal 48 bedden en blijven dus ruim beneden de 100 gasten tegelijkertijd. Verder liggen we in een buitengebied naast Valkenburg aan de Geul dus niet midden in een drukke omgeving.

Alleen onze Brasserie is dus gesloten voor onze eigen gasten en bezoek van buitenaf. Gedurende deze periode zullen wij het ontbijt, indien gewenst, op de kamer serveren en voor de gasten die een woning hebben; die is voorzien van een keukentje, dus kunt u ontbijt e.d. prima zelf regelen. In de hotelkamers is overigens wel een koelkastje voor drankjes e.d. Indien u wilt wijzigen naar een woning kunt u hiervoor contact met ons opnemen. Meestal heeft dit maar een kleine meerprijs.

Tussen 10.00 en 18.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar via 043-7115097 of per mail via info@schaloen.nl.

Wij hopen dat deze maatregelen zullen bijdragen aan het bestrijden van dit virus.

Met vriendelijke groet, Team Kasteel Schaloen

 

---------------------------------------------------------------------

Nieuw...Limburgs Buffet bij Brasserie Schaloen...

Kom de komende maanden genieten van een Limburgs buffet met bekende gerechten bereid door onze Limburgse Chefs. Op diverse vrijdagen verzorgen we het Limburgs Buffet. Aanvang tussen 18.00 en 19.00 uur en de avond duurt tot circa 21.00 uur. De kosten zijn € 29,50 per persoon exclusief drankjes. Het is niet op elke vrijdag dus reserveren is gewenst via 043-7115097 of reserveren@schaloen.nl. Het is op deze avonden niet mogelijk van de kaart te bestellen. 

Kasteel Schaloen, Vakantiewoningen, hotel en Brasserie, ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. De accommodatie beschikt over kamers en appartementen met eigen kookgelegenheid, die uitkijken op het kasteel en de tuin.

Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv en een eigen badkamer. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De appartementen hebben eigen kookgelegenheid, een woonkamer, een eethoek en een eigen badkamer. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

U kunt uw ontbijt, lunch en borrel gebruiken in de brasserie die is gevestigd in het voormalige poortgebouw tot 18.00 uur. Er zijn diverse andere restaurants op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie te vinden voor diner. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we wel diner verzorgen op reservering in de Brasserie. Kookworkshops verzorgen we ook op deze locatie.

Kasteel Schaloen ligt op 20 minuten rijden van Maastricht, Het is ongeveer 20 km naar de luchthaven Maastricht-Aachen. U rijdt in 25 minuten naar Aaken. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Kom dit jaar ook naar Valkenburg voor de unieke Kerstmarkt en gezellige Route de Amuse vanaf 15 november tot en met 5 januari.

De Brasserie is het hele jaar door van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 april tot en met 25 oktober zijn we ook op de dinsdag open en van 1 juni t/m 31 Augustus en tijdens schoolvakanties zijn we alle dagen open!

 

Reserveren voor een vakantiewoning of hotelkamer kan via deze site.

Reserveren voor de Brasserie kan telefonisch via 043-7115097 of per mail naar reserveren@schaloen.nl 

Graag tot ziens bij Kasteel Schaloen, Brasserie, Vakantiewoningen en Hotel!

Brasserie
Kookworkshops
Kadobon van Kasteel Schaloen
High beer of high wine voor 2 personen