Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Brasserie Kasteel Schaloen

Welkom bij Kasteel Schaloen

UPDATE WATEROVERLAST LIMBURG:

In de regio Valkenburg is wateroverlast geweest door de hevige regenval en overstromingen van vorige week. Het waterniveau is inmiddels enkele dagen hier weer normaal. Ook in het centrum van Valkenburg is de wateroverlast voorbij en is men begonnen met het opruimen en schoonmaken om zo snel mogelijk weer klaar te zijn voor de toeristen voor het lopend seizoen.

Op dit moment is alleen het centrum van Valkenburg nog niet toegankelijk voor toeristen. De rest van Zuid-Limburg, op enkele plekken direct naast de overstroomde riviertjes na, is gewoon toegankelijk en geopend en heet de touristen graag welkom, waaronder natuurlijk ook Kasteel Schaloen!

Indien u toch wenst te annuleren dan zijn de voorwaarden van toepassing als vermeld in uw bevestiging en kunnen er annuleringskosten van toepassing zijn. Annuleren of wijzigen dient u te regelen via de website waar u heeft gereserveerd. Dit ziet u ook in uw bevestiging staan.

OPENINGSTIJDEN BRASSERIE:
Woensdag t/m zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Wijzigingen voorbehouden.  

Wij hebben besloten voor het terrasbezoek vanwege de verwachte drukte geen reserveringen vooraf aan te nemen per telefoon of email. Passanten kunnen zich bij aankomst middels de gezondheidscheck registreren, bestellen en plaatsnemen op het terras of in het restaurant op aanwijzing van het personeel.

Ontbijt voor verblijvende gasten alle dagen tussen 9.00 en 10.00 uur en op zaterdag en zondag tussen 8.30 en 11.00 uur.

Gasten of passanten die een restaurant zoeken voor een diner na 18.00 uur verwijzen wij graag naar ons partner restaurant www.stampeat.nl in het gezellige centrum van Valkenburg. Reserveren kan ook via www.stampeat.nl of via onze receptie. Dit restaurant is ook op maandag en dinsdag gesloten.

VEILIG VERBLIJF BIJ KASTEEL SCHALOEN OP ALLE DAGEN VAN DE WEEK:
We hebben 13 vakantiewoningen en 4 hotelkamers dus zijn een kleinschalig vakantieverblijf met circa 50 bedden. Verder liggen we in een buitengebied naast Valkenburg aan de Geul dus niet midden in een drukke omgeving. Uiteraard houden wij ons strikt aan de RIVM en algemene Horeca richtlijnen qua hygiene e.d.

Wilt u weten wat er te doen is? Zie bijvoorbeeld https://www.visitzuidlimburg.nl/ 

Heeft u vragen over uw reservering? Neem contact op tussen 10.00 en 18.00 uur via 043-7115097 of stuur een mail naar reserveren@schaloen.nl.

Reserveren kan gewoon via deze website.

RIVM Adviezen:

Klachten? Blijf thuis en laat u testen;
Houd 1,5 meter afstand van anderen;
Was vaak uw handen;
Hoest en nies in uw elleboog; 
Ga weg als het druk is;
Reis zoveel mogelijk buiten de spits.  

Algemene informatie

Kasteel Schaloen, Vakantiewoningen, hotel en Brasserie, ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. De accommodatie beschikt over kamers en appartementen met eigen kookgelegenheid, die uitkijken op het kasteel en de tuin.

Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv en een eigen badkamer. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De appartementen hebben eigen kookgelegenheid, een woonkamer, een eethoek en een eigen badkamer. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

Kasteel Schaloen ligt op 20 minuten rijden van Maastricht, Het is ongeveer 20 km naar de luchthaven Maastricht-Aachen. U rijdt in 25 minuten naar Aaken. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Reserveren voor een vakantiewoning of hotelkamer kan via deze site.

Reserveren voor de Brasserie kan telefonisch via 043-7115097 of per mail naar reserveren@schaloen.nl 

Graag tot ziens bij Kasteel Schaloen, Brasserie, Vakantiewoningen en Hotel!

Brasserie
Kookworkshops
Kadobon van Kasteel Schaloen
High beer of high wine voor 2 personen