Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Kasteel Schaloen

Eet en drinkgelegenheden mogen beperkt weer open vanaf 1 juni!

Gezellig plaatsnemen op ons mooie terras met uitzicht op het Kasteel is vanaf 1 juni dus weer mogelijk. Voor passanten blijft ons restaurant voorlopig gesloten dus u kunt alleen gebruik maken van ons terras zonder vooraf reserveren, maar vol is vol, en wij houden ons strikt aan de RIVM adviezen.

Wij blijven ook dagelijks geopend voor het afhalen van warme en koude dranken en diverse snacks tussen 10.00 en 18.00 uur!

Bij slecht weer hebben we misschien andere openingstijden. Het beste kunt u dan even vooraf bellen!

Wij heten u dus nog steeds van harte welkom bij Kasteel Schaloen, ook voor een gezellige overnachting in onze knusse vakantiewoningen en royale hotelkamers! 

Vanaf vrijdag 15 mei gaat ons restaurant weer open voor diner tussen 17.00 en 21.00 uur voor alleen gasten die bij ons verblijven in een vakantiewoning of hotelkamer op elke vrijdag en zaterdag. Daar ook wij ons restaurant ruimer hebben moeten inrichten is de beschikbaarheid beperkt dus reserveren is wenselijk! 

Alle reserveringen voor alleen de Brasserie gedurende deze periode komen dan ook te vervallen. Waar mogelijk proberen wij onze gasten hierover te informeren en tot nieuwe reserveringen te komen. Eventuele vouchers komen uiteraard niet te vervallen en daar zullen we een passende oplossing voor zoeken afhankelijk van hoelang de sluiting gaat duren. 

Gasten van onze vakantiewoningen en hotelkamers kunnen dagelijks ook gebruik maken van de afhaalservice en bezorgen in de woning of kamer is natuurlijk ook mogelijk inclusief het ontbijt!

We hebben 12 vakantiewoningen en 4 hotelkamers dus zijn een kleinschalig vakantieverblijf met maximaal 48 bedden en blijven dus ruim beneden de 100 gasten tegelijkertijd. Verder liggen we in een buitengebied naast Valkenburg aan de Geul dus niet midden in een drukke omgeving.

Tussen 10.00 en 18.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar via 043-7115097 of per mail via info@schaloen.nl.

Wij hopen dat deze maatregelen zullen bijdragen aan het bestrijden van dit virus.

Met vriendelijke groet, Team Kasteel Schaloen

---------------------------------------------------------------------

Kasteel Schaloen, Vakantiewoningen, hotel en Brasserie, ligt in het rustige dorp Oud-Valkenburg, naast het Sint-Jansbos en op slechts 20 minuten lopen van Valkenburg. De accommodatie beschikt over kamers en appartementen met eigen kookgelegenheid, die uitkijken op het kasteel en de tuin.

Elke kamer beschikt over een zithoek, een tv en een eigen badkamer. De kamers zijn ook voorzien van koffie- en theefaciliteiten. De appartementen hebben eigen kookgelegenheid, een woonkamer, een eethoek en een eigen badkamer. In de hele accommodatie kunt u gratis gebruikmaken van WiFi.

U kunt uw ontbijt, lunch en borrel gebruiken in de brasserie die is gevestigd in het voormalige poortgebouw tot 18.00 uur. Bezorgen in uw woning of hotelkamer is uiteraard ook mogelijk! Er zijn diverse andere restaurants op minder dan 5 minuten rijden van de accommodatie te vinden voor diner. Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we wel diner verzorgen op reservering in de Brasserie. Kookworkshops verzorgen we ook op deze locatie.

Kasteel Schaloen ligt op 20 minuten rijden van Maastricht, Het is ongeveer 20 km naar de luchthaven Maastricht-Aachen. U rijdt in 25 minuten naar Aaken. In de omgeving kunt u heerlijk wandelen en fietsen.

Reserveren voor een vakantiewoning of hotelkamer kan via deze site.

Reserveren voor de Brasserie kan telefonisch via 043-7115097 of per mail naar reserveren@schaloen.nl 

Graag tot ziens bij Kasteel Schaloen, Brasserie, Vakantiewoningen en Hotel!

 
Brasserie
Kookworkshops
Kadobon van Kasteel Schaloen
High beer of high wine voor 2 personen