Weber® Grill Academy

 Welkom op de Weber Grill Academy

Bij Kasteel Schaloen kunt u, gegeven door Grillpassie Limburg, de enige echte Weber® Grill Academy volgen. Hier leert u onder leiding van een gerenommeerde en door Weber gecertificeerde Grill Master van Grillpassie Limburg, de fijne kneepjes van het betere barbecueën, door ons ook wel “Weberen” genoemd. 

Onder het genot van een hapje en een drankje tonen getrainde professionals u tijdens deze gevarieerde workshop gedurende een aantal uren hoe u een compleet menu voor meerdere personen op uw barbecue kunt bereiden. Hierbij komen uiteraard de meest gebruikte technieken uitgebreid aan bod en ontvangt u tevens nuttige tips met betrekking tot bijvoorbeeld aansteken, onderhoud en praktische accessoires.

Voor ieder niveau dus zowel voor enthousiaste beginners als semi-professionals.
Voor ieder type groep, waarbij voor bedrijven zelfs programma’s op maat gemaakt kunnen worden.
Maar ook voor ieder seizoen. Want barbecueën doen we het hele jaar door.

 Voor meer informatie en reserveren Grillpassie Limburg Website

 

  

  • Hotelkamers

    De hotelkamers, gevestigd in het voormalige Tiendgebouw, zijn geschikt voor 2 personen en zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden, zithoek en koffie- & theefaciliteiten.

    Bekijk onze kamers
  • Kadobon van Kasteel Schaloen

    Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven..een kadobon van Kasteel Schaloen voor eten en drinken in de Brasserie en/of een overnachting in een vakantiewoning of hotelkamer in de bijgebouwen van het Kasteel. Verkrijgbaar vanaf € 25,- via deze website.

    Bestel tickets