Teambuilding

Teambuilding is het uitvoeren van gerichte interventies met als doel het functioneren van de groep te verbeteren. Het gaat dan om de wijze waarop taken uitgevoerd worden en het verbeteren van

  1. Interpersoonlijke en 2. ’problem-solving’ vaardigheden. 

De activiteiten bij teambuilding hebben de vorm van oefeningen, rollenspelen of groepsgesprekken. Teambuilding is dus meer dan het “doen van spelletjes”.
Het is een systematisch proces voor het ontwikkelen van groepen tot (h)echte teams.
De groepsdynamica levert de bouwstenen voor dit teambuildingsproces. Met een team van zowel interne als externe opgeleide teambuilding instructeurs zijn wij de specialist op het gebied van teambuilding. In overleg met u of uw organisatie gaan wij opzoek naar activiteiten die bij u als organisatie of bedrijf passen. Teambuilding is niet alleen het bouwen of vormen van een team, een teambuilding bij Kasteel Schaloen is een dag op een gezellige manier met elkaar onderweg zijn! 

Algemene informatie:
Minimumaantal pers. 5 personen
Tijdsduur 1,5 a 2 uur (eventueel uit te breiden)
Kosten € 15,- p.p.

Onze activiteiten en arrangementen kunnen geheel naar uw wens samengesteld worden, denk aan een combinatie van activiteiten en een lekker lunch, diner of bqq of maak er zelfs een geheel weekend van.

Contact
Wilt u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en mail naar info@schaloen.nl