Route d ‘Amuse 17 november t/m 7 januari 2018

Route d ‘Amuse
17 november t/m 7 januari 2018
 

“Amuse-gueule” is de originele Franse benaming voor smaakpleziertjes. Heeft ons riviertje “de Geul” dan iets culinairs in haar naam? U zult het beleven! Voor de 11e keer wordt de Route d ‘Amuse georganiseerd. Ook dit jaar is Kasteel brasserie Schaloen onderdeel van de Route d ’Amuse.

 

Een gezellige wandeling met vijf stopplaatsen, waar u een heerlijke amuse krijgt geserveerd door het Geulstadje Valkenburg. De wandeling gaat over doorgaans goed begaanbare wegen en paden. Ontdek de rijke historie van het Geulstadje Valkenburg een 12e -eeuws kasteel “Kasteel Schaloen”,  langs de Geul naar het oudste stationsgebouw van Nederland en een van de oudste bruine cafés van Valkenburg. Daarna loopt de route midden door Santa's Village! U heeft voor deze wandeling van 5,5 kilometer ongeveer vier uur nodig, omdat u onderweg gaat genieten van vijf hapjes die de restaurateurs voor u hebben bereid. Kinderen krijgen een passende kinder-amuse. 

Ontdek tijdens deze route met een aantal voordeelbonnen de Kabelbaan, Kerstgrotten en de Magische Kerststal.

Datum, prijsinformatie en tijden.
De route is á contant te koop Kasteel brasserie Schaloen.
De routekaart inclusief hapjes kost € 11,95.

Route d ‘Amuse is vanaf 17 november t/m 7 januari 2018 dagelijks te wandelen, m.u.v. 24, 25, 31 december en 1 januari. De amuses kunnen dagelijks genuttigd worden tussen 12.00 en 18.00 uur (26 december tot 16.00 uur). 

 

  • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

    Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Kopen en reserveren via onze website www.schaloen.nl

    KOOP VOUCHERS