Reserveren

De Brasserie is het hele jaar door van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 april t/m 2 september zijn we ook op de maandag open!

Carnavals zondag zijn we geopend tot 13.00 uur met beperkte keuken.

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we diner verzorgen op elke gewenste avond op basis van beschikbaarheid. Een 3 gangen diner bijvoorbeeld kost dan € 29,50 exclusief drankjes. Een buffet, BBQ, Kookworkshop of andere wensen zijn natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Hieronder kunt u bij ons reserveren. Wandel-arrangementen moet u vooraf reserveren tussen 10.00 en 15.00 uur. Tijdstip selecteren dat u bij ons aankomt en in de opmerkingen uw arrangement noemen met gewenst tijdstip van terugkomst. Zie verder de voorwaarden op uw voucher indien van toepassing.

Wij doen niet meer mee met kortings en/of tegoedkaarten en die kunt u dus niet meer bij ons gebruiken.

  • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

    Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Vouchers en reserveren via deze website.

    KOOP VOUCHERS