Welkom bij Private Dining in Kasteel Schaloen

Het culinaire team van Brasserie Schaloen verzorgt ook exclusieve Private Dining avonden in het Kasteel zelf.

U vindt daar in de gewelven van het Kasteel een sfeervolle bar voor ontvangt met een amuse en een drankje om daarna plaats te nemen in de voormalige keuken van het Kasteel aan een mooi opgedekte tafel voor een heerlijk diner van 4 tot 6 gangen. Uiteraard begeleidt door de lekkerste wijnen van onze wijnleverancier.

De ideale locatie om in een ontspannen ambiance met uw familie, vrienden of zakenrelaties te komen genieten van onze gerechten.

U kunt deze avonden reserveren vanaf 16 personen tot maximaal 50 personen en het menu kan in overleg worden samengesteld.

Kosten vanaf € 85,- per persoon voor een 4 gangen diner exclusief dranken. Dranken kunnen per glas of fles achteraf worden berekend of u kunt kiezen voor een drankarrangement vanaf € 17,50 per persoon. Wij verzorgen deze avonden alle dagen van de week, behalve op zondag.

Dus zoekt u een unieke locatie voor een heerlijk avondje culinair verwennen, dan vernemen wij graag van u!

  • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

    Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Vouchers en reserveren via deze website.

    KOOP VOUCHERS