Oldtimers, Classic Cars, Retro & Vintage

Kasteel Schaloen is een prachtige historische locatie voor een indrukwekkende stoet oldtimers. In uw prachtige oldtimer rijdt u over de oprijlaan en passeert u de slotgracht. Door de kasteelpoort van het kasteel komt u op de binnenplaats. Voor het kasteel kunnen de auto’s geparkeerd worden. Dat betekent veel ronkende motoren en glimmende carrosserieën en het fotomoment.

Beleef, proef en geniet.
Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel. De dag kan beginnen met een ontbijt, een kopje "Blanche Dael" koffie met Limburgse Vlaai, een lekkere lunch, een diner of barbecue.

Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, St Louis, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

Contact
Wilt u meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of mail naar info@schaloen.nl 

  • Hotelkamers

    De hotelkamers, gevestigd in het voormalige Tiendgebouw, zijn geschikt voor 2 personen en zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden, zithoek en koffie- & theefaciliteiten.

    Bekijk onze kamers