Fietsenverhuur

Voor gasten die verblijven in een vakantiewoning of hotelkamer bieden wij de mogelijk een fiets via ons te huren voor € 12,50 per dag. We hebben er totaal 6 ter beschikking dus tijdig reserveren is wenselijk. Dit kan per email via reserveren@schaloen.nl Als wij de reservering hebben bevestigd staan de fietsen voor u klaar tijdens uw verblijf.

 • Hotelinformatie

  Parkeren
  Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.
  Ontbijt
  € 12,50 per persoon per ontbijt.
  Inchecken
  Vanaf 15.00 uur
  Uitchecken
  Voor 11.00 uur
  Wifi
  Gratis wifi beschikbaar
  Omgeving
  Uitzicht op prachtig kasteel en gracht
  Actief
  Mooi wandel en fietsgebied
  Culinair
  Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen! (diner alleen tijdens zomervakantie op vrijdag en zaterdag of op alle dagen voor groepen vanaf 10 personen op reservering)
 • Kadobon van Kasteel Schaloen

  Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven..een kadobon van Kasteel Schaloen voor eten en drinken in de Brasserie en/of een overnachting in een vakantiewoning of hotelkamer in de bijgebouwen van het Kasteel. Verkrijgbaar vanaf € 25,- via deze website.

  Bestel tickets
 • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

  Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Vouchers en reserveren via deze website.

  KOOP VOUCHERS