Luxe Kookworkshop in gewelf Kasteel Schaloen

Luxe Workshops Kasteel Schaloen

Kookstudio Valkenburg is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops op maat voor groepen gedurende het gehele jaar. Wij verzorgen onze luxe kookworkshops in de gewelven van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg! Een originele en sfeervolle locatie om gezamenlijk te koken en genieten van de zelfbereide gerechten met een lekkere wijn.

Deze als volwaardig restaurant ingerichte gewelven bestaan uit een gezellige loungeruimte met bar, de Oude Keuken met uitzicht op de gracht en nog een mooie ruimte met mergelmuren. Uw groep gaat in een professionele keuken aan de slag met de beste ingredienten om onder begeleiding van een enthiousiaste kok een lekker diner te bereiden. Als alle voorbereidingen zijn gedaan gaat u aan tafel en verzorgt ons keukenteam met nog enige assistentie van de gasten het verder opmaken en serveren van de bereide gerechten. U zult ver(s)makelijk verrast zijn... 

U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wel zo gemakkelijk na een gezellige avond!

Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens:

Workshop Italiaanse keuken
Workshop Limburgse keuken
Workshop Tapas Spaanse keuken
Workshop Oosterse keuken

Onze kookworkshops duren circa 4 uur en zijn inclusief drinken (fris, water, wijn, bier, koffie en thee). U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd.

Kosten voor minimaal 14 deelnemers (maximaal 36 personen):
Kookworkshop 4 gangen € 75,00 per persoon
Kookworkshop 5 gangen € 85,00 per persoon

Genoemde prijzen zijn all-in inclusief eten en drinken (water, fris, bier, wijn,) en koffie of thee bij het nagerecht.

Heeft u zelf een locatie beschikbaar of een speciale locatie in gedachten? Ook daar kunnen we workshops voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden. Ook mogelijk in Duits of Engels!

Graag tot ziens bij Kookstudio Valkenburg! Tel:06-13254254 of info@kookstudiovalkenburg.nl!

  • High Tea Kookworkshop

    Nieuw bij Kookstudio Valkenburg: Kom met vrienden, collega's of familie in de gezellige Oude Bakkerij van het Poortgebouw bij Kasteel Schaloen samen een lekkere High Tea bereiden. Onder begeleiding van een van onze chefs maakt u een aantal heerlijke High Tea klassiekers en kunt u na afloop samen aan tafel van uw creaties gaan genieten onder het genot van een kopje thee of koffie en een glaasje Pro Secco. De workshops zijn op woensdagmiddagen vanaf 14.00 uur en duren circa 3 uur. Voor groepen vanaf 12 personen kunt u een exclusieve middag reserveren. Vouchers kosten € 29,50 en zijn te koop via onderstaande link. Ook leuk als kado! Reserveren via info@kookstudiovalkenburg.nl

    Koop Vouchers