• Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

  Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Kopen en reserveren via onze website www.schaloen.nl

  KOOP VOUCHERS
 • Kunst en Curiosa dag in Kasteel Schaloen 19 mei

  Altijd al willen weten wat het verhaal achter het schilderij van opa is? Of de juwelencollectie van een oudtante: verkopen of bewaren? Tijdens het kunst en curiosa evenement krijgt u alle antwoorden in kasteel Schaloen! Karel Greven, algemeen taxateur en Paul Dumay, schilderijen-tekeningen-en etsen taxateur, staan deze dag voor u klaar. Art Dumay is van oudsher een kunsthandel in Nuenen, al zijn zij tegenwoordig veel meer dan dat. Zo bieden ze niet alleen taxaties, restauraties, inlijstingen en kunstbemiddeling door middel van online verkoop aan, maar organiseren ze ook kunst gerelateerde evenementen, zoals dit kunst en curiosa evenement. Toegangsprijs vanaf € 5,- voor 3 taxaties inclusief kopje koffie of thee per persoon. Zie voor andere arrangementen de beschikbare tickets via de bestelknop.

  Bestel Tickets
 • Dinerbon 3 Gangen menu

  Dinerbon voor een 3 gangen keuze diner bij Brasserie Schaloen te gebruiken op vrijdag en zaterdag. Van € 29,50 voor € 25,-! Reserveren via onze website www.schaloen.nl of telefonisch. Wij wensen u alvast smakelijk eten! Niet te gebruiken i.c.m. andere aanbiedingen of kortingskaarten/vouchers.

  KOOP VOUCHERS

Welkom bij Brasserie Kasteel Schaloen, Restaurant, Vakantiewoningen en Hotelkamers!

Kasteel Schaloen is een kasteel in Oud-Valkenburg in de Zuid-Limburgse gemeente Valkenburg aan de Geul. Het ligt midden in een heuvellandschap waar u ultiem tot rust kan komen. Over een prachtige oprijlaan via een tussenbrug komt u op het eiland waarop het kasteel gebouwd is. 

Het complex bestaat uit het kasteel, het Koetshuis, het Tiendgebouw en het Poortgebouw. In het voormalige Koetshuis zijn knusse vakantiewoningen gerealiseerd allen bestaande uit twee verdiepingen. Daar waar de boeren vroeger een tiende van hun opbrengst aan de landheer moesten afstaan zijn nu sfeervolle hotelkamers gebouwd, het zogenaamde Tiendgebouw. In het Poortgebouw herbergt een brasserie en het kasteel is privé en wordt bewoond. 

Het eiland wordt grotendeels omgeven door een beschermd natuurgebied op een historische locatie, middenin een unieke bosrijke omgeving.

Perfect voor gasten die Zuid Limburg willen ontdekken of die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren en de sfeer van vervlogen tijden willen proeven. Genieten van de rust en de ruimte in een historische ambiance. Op 20 minuten lopen komt u terecht in de gezelligheid van het romantische Valkenburg die al sinds 1833 ontdekt werd als toeristenplaats. Valkenburg wordt ook wel "Bad" Valkenburg of "Mergelstad" genoemd. De warm gele kleur komt u zowel ondergronds als bovengronds in het stadje en haar directe omgeving tegen. In Valkenburg vinden het hele jaar door verschillende evenementen plaats zoals de meest bijzondere kerstmarkt van Nederland en beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kastelen, musea en attractieparken. Mocht u toe zijn aan ontspanning en wilt u zichzelf verwennen, bezoek dan Thermae 2000 en geniet in de sauna.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel: u zult zich thuis voelen op Kasteel Schaloen.