Welkom bij Brasserie Schaloen

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor koffie en de bekende Limburgse vlaai, vers van de lokale bakker, lunch of borrel.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch of borrel. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, Amstel Radler, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Spanje, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

Voor uw hond staat een bak water klaar bij het terras.

Wij zijn het hele jaar door van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 april t/m 2 september en tijdens de Route d' Amuse periode zijn we ook op de maandag open!

Tijdens de zomervakantieperiode (t/m 1 september) verzorgen we ook diner op vrijdag en zaterdag tot 21.00 uur. De keuken sluit om 20.00 uur.

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we wel diner verzorgen op elke gewenste avond op basis van beschikbaarheid. Een 3 gangen diner bijvoorbeeld kost dan € 25,- exclusief drankjes. Een buffet, BBQ, Kookworkshop of andere wensen zijn natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Van 5 tot en met 8 november 2018 en van 7 t/m 19 januari 2019 zijn wij gesloten wegens vakantie.

In 2019 zijn we van 20 januari t/m 14 februari alleen open op zaterdag en zondag tussen 10.00 en 17.00 uur voor koffie & vlaai, lekkere lunch of borrel. 

  • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

    Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. En dit voor maar € 19,95. Kopen en reserveren via onze website www.schaloen.nl

    KOOP VOUCHERS