Communiefeesten bij Schaloen

Ook voor communiefeesten kunt u terecht bij Brasserie Kasteel Schaloen. Ons team gaat graag met u in gesprek om een unieke middag en/of avond voor u samen te stellen. We hebben de volgende locaties voor u beschikbaar:

Locatie Oude Bakkerij

In de Oude Bakkerij van het Poortgebouw van Kasteel Schaloen kunnen wij groepen ontvangen tot 36 personen. Met een knapperend haardvuur in de Oude Bakkersoven een leuke plek voor kleinere groepen voor een informeel feestje.

Locatie Brasserie Schaloen

Op de begane grond van het Poortgebouw van Kasteel Schaloen kunnen wij groepen ontvangen tot 80 personen. Met mooi uitzicht over de gracht en de omgeving en de knusse inrichting en gezellige plek voor uw feest.

Locatie Gewelf Kasteel Schaloen

Wilt u uw feest graag organiseren in het Kasteel zelf? Dat kan in de gewelven van het kasteel voor groepen tot 125 personen. In de authentieke ruimtes van mergel met sfeervolle verlichting en ambiance de unieke plek voor een stijlvol communiefeest. De tuinen zijn ook eventueel beschikbaar.

Locatie Middeleeuwse Riddertent

Uniek is ook onze grote echte Riddertent van 6x12 meter die wij op de binnenplaats voor u kunnen opbouwen. Geschikt voor groepen tot 100 personen kunt u lekker buiten met uitzicht op het Kasteel de communie van uw kind vieren met uw vrienden en familie.

Voor alle locaties kunnen wij uw feest op maat samenstellen. U kunt het combineren met een diner, staand buffet, fingerfood, BBQ, speelattributen, suikerspin, foodtrucks, etc.. 

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via info@schaloen.nl 

 • Hotelinformatie

  Parkeren
  Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.
  Ontbijt
  € 12,50 per persoon per ontbijt.
  Inchecken
  Vanaf 15.00 uur
  Uitchecken
  Voor 11.00 uur
  Wifi
  Gratis wifi beschikbaar
  Omgeving
  Uitzicht op prachtig kasteel en gracht
  Actief
  Mooi wandel en fietsgebied
  Culinair
  Ontbijt, lunch en diner (reserveren)
 • Hotelkamers

  De hotelkamers, gevestigd in het voormalige Tiendgebouw, zijn geschikt voor 2 personen en zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden, zithoek en koffie- & theefaciliteiten.

  Bekijk onze kamers
 • Kadobon van Kasteel Schaloen

  Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven..een kadobon van Kasteel Schaloen voor eten en drinken in de Brasserie en/of een overnachting in een vakantiewoning of hotelkamer in de bijgebouwen van het Kasteel. Verkrijgbaar vanaf € 25,-

  Bestel tickets