Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

Welkom bij Brasserie Schaloen

In de maand Augustus verzorgen we alleen op de zaterdagen een smakelijke Bourgondische BBQ op het terras bij de gezellige Brasserie.

U heeft keuze uit minimaal 4 soorten vlees, 2 soorten vis, diverse sausjes, salades, friet en brood met kruidenboter.

De kosten zijn € 24,95 per persoon exclusief drankjes en dessert. Kinderen tot 14 jaar € 15,00 per persoon. Alleen op reservering!

Reserveren kan telefonisch via 043-7115097 of per mail naar reserveren@schaloen.nl 

Vanaf 17.00 uur staat de BBQ klaar...

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor koffie en de bekende Limburgse vlaai, vers van de lokale bakker, lunch of borrel.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch of borrel. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, Amstel Radler, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Spanje, Frankrijk en natuurlijk Limburg!

Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

Voor uw hond staat een bak water klaar bij het terras.

Klik voor virtuele tour van de Brasserie op deze link.

De Brasserie is het hele jaar door van dinsdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 april t/m 1 september zijn we ook op de maandag open!

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we diner verzorgen op elke gewenste avond op basis van beschikbaarheid. Een 3 gangen diner bijvoorbeeld kost dan € 29,50 exclusief drankjes. Een buffet, BBQ, Kookworkshop of andere wensen zijn natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

dsc_9852