Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Brasserie Schaloen

Onze Brasserie is in verband met de preventiemaatregelen tegen het Corona Virus gesloten tot en met 6 april.

Graag ontvangen wij u daarna weer!

Team Kasteel Schaloen

Nieuw...Limburgs Buffet bij Brasserie Schaloen...

Kom de komende maanden genieten van een Limburgs buffet met bekende gerechten bereid door onze Limburgse Chefs. Op diverse vrijdagen verzorgen we het Limburgs Buffet. Aanvang tussen 18.00 en 19.00 uur en de avond duurt tot circa 21.00 uur. De kosten zijn € 29,50 per persoon exclusief drankjes. Het is niet op elke vrijdag dus reserveren is gewenst via 043-7115097 of reserveren@schaloen.nl. Het is op deze avonden niet mogelijk van de kaart te bestellen. 

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor koffie en de bekende Limburgse vlaai, vers van de lokale bakker, lunch of borrel.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch of borrel. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, Amstel Radler, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Spanje, Frankrijk en natuurlijk Limburg!

Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

Voor uw hond staat een bak water klaar bij het terras.

Klik voor virtuele tour van de Brasserie op deze link.

De Brasserie is het hele jaar door van woensdag tot en met zondag geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf 1 april tot en met 25 oktober zijn we ook op de dinsdag open en van 1 juni t/m 31 Augustus en tijdens schoolvakanties zijn we alle dagen open!

 

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we diner verzorgen op elke gewenste avond op basis van beschikbaarheid. Een 3 gangen diner bijvoorbeeld kost dan € 29,50 exclusief drankjes. Een buffet, BBQ, Kookworkshop of andere wensen zijn natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Wandel-arrangementen moet u vooraf reserveren tussen 10.00 en 15.00 uur. Zie verder de voorwaarden op uw voucher indien van toepassing.

Reserveren kan door een mail te sturen naar reserveren@schaloen.nl of te bellen met 043-7115097 tijdens onze openingstijden op dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

dsc_9852