Hotelinformatie
Hotel Kasteel Schaloen
image

Hotelinformatie

Gratis parkeren op eigen parkeerterrein.

Ontbijt
€ 12,50 per persoon per ontbijt.

Inchecken
Vanaf 15.00 uur

Uitchecken
Voor 11.00 uur

Wifi
Gratis wifi beschikbaar

Omgeving
Uitzicht op prachtig kasteel en gracht

Actief
Mooi wandel en fietsgebied

Culinair
Koffie & Vlaai, lunch en lekker borrelen!

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom bij Brasserie Schaloen

Eet en drinkgelegenheden mogen beperkt weer open vanaf 1 juni!


Gezellig plaatsnemen op ons mooie terras met uitzicht op het Kasteel is vanaf 1 juni dus weer mogelijk. Voor passanten blijft ons restaurant voorlopig gesloten dus u kunt alleen gebruik maken van ons terras zonder vooraf reserveren, maar vol is vol, en wij houden ons strikt aan de RIVM adviezen.

Wij blijven ook dagelijks geopend voor het afhalen van warme en koude dranken en diverse snacks tussen 10.00 en 18.00 uur!

Bij slecht weer hebben we misschien andere openingstijden. Het beste kunt u dan even vooraf bellen!

Wij heten u dus nog steeds van harte welkom bij Kasteel Schaloen, ook voor een gezellige overnachting in onze knusse vakantiewoningen en royale hotelkamers! 

Vanaf vrijdag 15 mei gaat ons restaurant weer open voor diner tussen 17.00 en 21.00 uur voor alleen gasten die bij ons verblijven in een vakantiewoning of hotelkamer op elke vrijdag en zaterdag. Daar ook wij ons restaurant ruimer hebben moeten inrichten is de beschikbaarheid beperkt dus reserveren is wenselijk! 

Alle reserveringen voor alleen de Brasserie gedurende deze periode komen dan ook te vervallen. Waar mogelijk proberen wij onze gasten hierover te informeren en tot nieuwe reserveringen te komen. Eventuele vouchers komen uiteraard niet te vervallen en daar zullen we een passende oplossing voor zoeken afhankelijk van hoelang de sluiting gaat duren. 

Gasten van onze vakantiewoningen en hotelkamers kunnen dagelijks ook gebruik maken van de afhaalservice en bezorgen in de woning of kamer is natuurlijk ook mogelijk inclusief het ontbijt!

We hebben 12 vakantiewoningen en 4 hotelkamers dus zijn een kleinschalig vakantieverblijf met maximaal 48 bedden en blijven dus ruim beneden de 100 gasten tegelijkertijd. Verder liggen we in een buitengebied naast Valkenburg aan de Geul dus niet midden in een drukke omgeving.

Tussen 10.00 en 18.00 uur zijn we telefonisch bereikbaar via 043-7115097 of per mail via info@schaloen.nl.

Wij hopen dat deze maatregelen zullen bijdragen aan het bestrijden van dit virus.

Met vriendelijke groet, Team Kasteel Schaloen

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor koffie en de bekende Limburgse vlaai, vers van de lokale bakker, lunch of borrel.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch of borrel. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, Amstel Radler, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Spanje, Frankrijk en natuurlijk Limburg!

Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

Voor uw hond staat een bak water klaar bij het terras.

Klik voor virtuele tour van de Brasserie op deze link. 

Voor groepen vanaf 10 personen kunnen we diner verzorgen op elke gewenste avond op basis van beschikbaarheid. Een 3 gangen diner bijvoorbeeld kost dan € 29,50 exclusief drankjes. Een buffet, BBQ, Kookworkshop of andere wensen zijn natuurlijk ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden en beschikbaarheid.

Wandel-arrangementen moet u vooraf reserveren tussen 10.00 en 15.00 uur. Zie verder de voorwaarden op uw voucher indien van toepassing.

Reserveren kan door een mail te sturen naar reserveren@schaloen.nl of te bellen met 043-7115097 tijdens onze openingstijden op dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 18.00 uur.

dsc_9852