• Reserveren

  Wilt u in een kamer of vakantiewoning van Kasteel Schaloen overnachten?

  Reserveer direct
 • Hotelkamers

  De hotelkamers, gevestigd in het voormalige Tiendgebouw, zijn geschikt voor 2 personen en zijn stijlvol ingericht met comfortabele bedden, zithoek en koffie- & theefaciliteiten.

  Bekijk onze kamers
 • Partijen

  Bij Brasserie Schaloen kunt u natuurlijk ook terecht voor feesten en partijen voor uw verjaardag, jubileum, communie, huwelijk, club-meeting, etc..

  Meer informatie

Welkom bij Brasserie Kasteel Schaloen, Restaurant, Vakantiewoningen en Hotelkamers

Bij Kasteel Schaloen kunt u genieten van de rust en de ruimte in een historische ambiance. Het complex Schaloen is gelegen midden tussen de landerijen aan de rand van Valkenburg aan de Geul in het plaatsje Oud Valkenburg. Tevens een gunstige ligging tussen steden zoals Maastricht, Heerlen, Luik, Aken en Hasselt. 
Een ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten nar pittoreske dorpjes in de omgeving. Perfect voor gasten die zuid Limburg willen ontdekken; of die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren. Op Kasteel Schaloen proeft u de sfeer van vervlogen tijden. 

Het complex bestaat uit het kasteel, het Koetshuis, het Tiendgebouw en het Poortgebouw. 
In het voormalige Koetshuis zijn knusse vakantiewoningen gerealiseerd allen bestaande uit twee verdiepingen. Daar waar de boeren vroeger een tiende van hun opbrengst aan de landheer moesten afstaan zijn nu sfeervolle hotelkamers gebouwd, het zogenaamde Tiendgebouw; het Poortgebouw herbergt een brasserie; het kasteel is privé en wordt bewoond. 

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel; u zult zich thuis voelen op Kasteel Schaloen.