• Donderdag Herfstschotel met drankje

  Op diverse donderdagen kunt u komen genieten van onze specialiteit Knien in 't Zoer met garnering en verse friet met een lekker Brand Dubbelbock of huiswijn voor € 14,95 (normaal € 20,50) tussen 12.00 en 18.00 uur in onze gezellige Brasserie bij Kasteel Schaloen. Reserveren kan via onze website of telefonisch via 043-7115097.

  Bestel vouchers
 • Bok d' Amuse 1 tot 31 oktober 2016

  De kerk van Valkenburg is beroofd. Waren het de Bokkenrijders? Een dievenbende die opduikt uit het niets en als een troep geesten rijdend op bokkenweer vliegend verdwijnt in de nacht...‘zegt men’. Nadat de Bokkenrijders het goud uit de kerk hebben ontvreemd, volgt een overwinningstocht vol spijs en drank: de Bok D'Amuse! Dagelijks tussen 12.00 uur en 18.00 uur, route met 5 amuses voor € 11,95 p.p. Tickets zijn verkrijgbaar bij de VVV winkel aan het Theodoor Dorrenplein en Haselderhof.

  Meer informatie
 • 3 Gangen Menu aanbieding via Social Deal

  Bij Brasserie Schaloen: geniet deze herfst van een heerlijk bourgondisch 3-gangendiner met keuze uit schitterende gerechten voor € 14,75 ipv € 29,50. Lekker eten op een prachtige locatie? Kom genieten van een heerlijk 3-gangen keuzediner bij Brasserie Schaloen. Je hebt prachtig uitzicht over de gracht en het landschap bij het imposante Kasteel Schaloen terwijl je dineert. Wij wensen je alvast een aangename avond! Alleen geldig op vrijdag, zaterdag en zondag op basis van beschikbaarheid en vooraf reserveren via Social Deal.

  Koop tickets

Welkom bij Brasserie Kasteel Schaloen, Restaurant, Vakantiewoningen en Hotelkamers!

Kasteel Schaloen is een kasteel in Oud-Valkenburg in de Zuid-Limburgse gemeente Valkenburg aan de Geul. Het ligt midden in een heuvellandschap waar u ultiem tot rust kan komen. Over een prachtige oprijlaan via een tussenbrug komt u op het eiland waarop het kasteel gebouwd is. 

Het complex bestaat uit het kasteel, het Koetshuis, het Tiendgebouw en het Poortgebouw. In het voormalige Koetshuis zijn knusse vakantiewoningen gerealiseerd allen bestaande uit twee verdiepingen. Daar waar de boeren vroeger een tiende van hun opbrengst aan de landheer moesten afstaan zijn nu sfeervolle hotelkamers gebouwd, het zogenaamde Tiendgebouw. In het Poortgebouw herbergt een brasserie en het kasteel is privé en wordt bewoond. 

Het eiland wordt grotendeels omgeven door een beschermd natuurgebied op een historische locatie, middenin een unieke bosrijke omgeving.

Perfect voor gasten die Zuid Limburg willen ontdekken of die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren en de sfeer van vervlogen tijden willen proeven. Genieten van de rust en de ruimte in een historische ambiance. Op 20 minuten lopen komt u terecht in de gezelligheid van het romantische Valkenburg die al sinds 1833 ontdekt werd als toeristenplaats. Valkenburg wordt ook wel "Bad" Valkenburg of "Mergelstad" genoemd. De warm gele kleur komt u zowel ondergronds als bovengronds in het stadje en haar directe omgeving tegen. In Valkenburg vinden het hele jaar door verschillende evenementen plaats zoals de meest bijzondere kerstmarkt van Nederland en beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kastelen, musea en attractieparken. Mocht u toe zijn aan ontspanning en wilt u zichzelf verwennen, bezoek dan Thermae 2000 en geniet in de sauna.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel: u zult zich thuis voelen op Kasteel Schaloen.