• High Tea Kookworkshop

  Nieuw bij Kookstudio Valkenburg: Kom met vrienden, collega's of familie in de gezellige Oude Bakkerij van het Poortgebouw bij Kasteel Schaloen samen een lekkere High Tea bereiden. Onder begeleiding van een van onze chefs maakt u een aantal heerlijke High Tea klassiekers en kunt u na afloop samen aan tafel van uw creaties gaan genieten onder het genot van een kopje thee of koffie en een glaasje Pro Secco. De workshops zijn op woensdagmiddagen vanaf 14.00 uur en duren circa 3 uur. Voor groepen vanaf 12 personen kunt u een exclusieve middag reserveren. Vouchers kosten € 29,50 en zijn te koop via onderstaande link. Ook leuk als kado! Reserveren via info@kookstudiovalkenburg.nl

  Koop Vouchers
 • Dinerbon van Brasserie Schaloen

  Dinerbon voor een 3 gangen keuze diner bij Brasserie Schaloen voor maar € 19,50 te gebruiken op vrijdag, zaterdag en zondag. Normale prijs € 29,50! Vouchers en reserveren via onderstaande bestelknop. Niet in combinatie met andere aanbiedingen of dinerkaarten.

  Bestel tickets
 • High Wine en/of High Beer

  NU TIJDELIJKE AANBIEDING VIA SOCIAL DEAL MET 50% KORTING! Klik onder om te bestellen. Kom met partner, familie, vrienden of collega's naar Brasserie Schaloen voor een lekkere High Beer en/of High Wine. U kunt kiezen uit verschillende samenstellingen qua aantal drankjes en borrelgarnituren afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte. Bekijk de mogelijkheden via de bestelknop.

  Bestel Vouchers

Welkom bij Brasserie Kasteel Schaloen, Restaurant, Vakantiewoningen en Hotelkamers!

Kasteel Schaloen is een kasteel in Oud-Valkenburg in de Zuid-Limburgse gemeente Valkenburg aan de Geul. Het ligt midden in een heuvellandschap waar u ultiem tot rust kan komen. Over een prachtige oprijlaan via een tussenbrug komt u op het eiland waarop het kasteel gebouwd is. 

Het complex bestaat uit het kasteel, het Koetshuis, het Tiendgebouw en het Poortgebouw. In het voormalige Koetshuis zijn knusse vakantiewoningen gerealiseerd allen bestaande uit twee verdiepingen. Daar waar de boeren vroeger een tiende van hun opbrengst aan de landheer moesten afstaan zijn nu sfeervolle hotelkamers gebouwd, het zogenaamde Tiendgebouw. In het Poortgebouw herbergt een brasserie en het kasteel is privé en wordt bewoond. 

Het eiland wordt grotendeels omgeven door een beschermd natuurgebied op een historische locatie, middenin een unieke bosrijke omgeving.

Perfect voor gasten die Zuid Limburg willen ontdekken of die de gezelligheid van Valkenburg willen ervaren en de sfeer van vervlogen tijden willen proeven. Genieten van de rust en de ruimte in een historische ambiance. Op 20 minuten lopen komt u terecht in de gezelligheid van het romantische Valkenburg die al sinds 1833 ontdekt werd als toeristenplaats. Valkenburg wordt ook wel "Bad" Valkenburg of "Mergelstad" genoemd. De warm gele kleur komt u zowel ondergronds als bovengronds in het stadje en haar directe omgeving tegen. In Valkenburg vinden het hele jaar door verschillende evenementen plaats zoals de meest bijzondere kerstmarkt van Nederland en beschikt over veel attracties en bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld kastelen, musea en attractieparken. Mocht u toe zijn aan ontspanning en wilt u zichzelf verwennen, bezoek dan Thermae 2000 en geniet in de sauna.

Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel: u zult zich thuis voelen op Kasteel Schaloen.