Welkom bij Brasserie Schaloen

Kasteel Schaloen heeft zijn eigen brasserie in het Poortgebouw “Brasserie Schaloen”! De brasserie wordt omringd door bijna duizend jaar historie, prachtig eigentijds ingericht. Het aangrenzend terras met uitzicht op het kasteel is bij mooi weer dagelijks geopend voor een drankje, lunch of diner.

Brasserie Schaloen’ ligt bij een schitterend uitgestrekt natuurgebied en is de plaats om na een fietstocht of een wandeling neer te strijken. Voor een kopje koffie met Limburgse Vlaai of een lekkere lunch. Wij serveren smaakvolle bieren van de bekende merken Brand, Affligem, St Louis, Wieckse, etc. en diverse wijnen uit Italië, Frankrijk en natuurlijk Limburg! Uiteraard met bijpassend borrelgarnituur.

U kunt "a la carte" komen dineren of genieten van ons wekelijks wisselende 3 gangen menu. Voor uw hond staat een bak water klaar bij het terras.

Wij zijn van dinsdag tot en met donderdag geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op vrijdag en zaterdag verzorgen wij ook diner tot 21.00 uur. Op de zondagen van april tot en met augustus verzorgen we ook diner. Tijdens de zomermaanden juni, juli en augustus zijn we op de maandagen ook open.

De Brasserie en de woningen en hotelkamers zijn gesloten van 6 november tot en met 9 november 2017 en van 8 tot en met 31 januari 2018. Tijdens de kerstdagen 25 en 26 december verzorgen wij dit jaar geen diner.

Hieronder kunt u reserveren voor diner tussen 17.00 en 20.00 uur op vrijdag, zaterdag en zondag. Arrangementen moet u vooraf reserveren tussen 10.00 en 15.00 uur. Tijdstip selecteren dat u bij ons aankomt en in de opmerkingen uw arrangement noemen met gewenst tijdstip van terugkomst. Op dagen zonder diner zijn wij open tot 18.00 uur. Zie verder de voorwaarden op uw voucher indien van toepassing. Met de Albert Heijn Aktie moet u via de instructies op uw kaart reserveren via de AH Aktiesite. Niet via onze agenda!. Dank u.

 

 

  • Kadobon Kasteel Schaloen

    Leuk om te krijgen en leuk om weg te geven..een kadobon van Kasteel Schaloen voor eten en drinken in de Brasserie en/of een overnachting in een vakantiewoning of hotelkamer in de bijgebouwen van het Kasteel. Verkrijgbaar vanaf € 25,-

    Bestel kadobon
  • Wandel of Fiets Arrangement bij Kasteel Schaloen

    Kom lekker wandelen of fietsen in de omgeving van Kasteel Schaloen in het Geuldal. Ontvangst tussen 10.00 en 14.00 uur met koffie, thee of warme chocomel met apfelstrudel en daarna lekker wandelen met onze wandelroute. Bij terugkomst tussen 15.00 en 17.00 uur geniet u van de dagschotel. NU TIJDELIJKE ACTIE VIA SOCIAL DEAL voor maar € 9,50! Bestel direct via onderstaande knop.

    KOOP VOUCHERS