Brasserie Schaloen is een Brand proeflokaal

 

De primeur: promotiefilm opgenomen bij Kasteel Schaloen!
Zo hoort-ie te smaken. Die eerste slok Brand.

 

 

 

Brasserie Schaloen is een Brand proeflokaal en wij nodigen u graag uit om samen te komen genieten van de heerlijke bieren die de brouwerij van Brand voor ons maakt. 

 

Bij Brand hebben ze een voorliefde voor smaakvolle bieren. In de bierbrouwerij in Limburg brouwen ze krachtige, smaakvolle pilseners en karaktervolle speciaalbieren van de beste gerst, bijzondere hopsoorten en zuiver mineraalwater uit eigen bron. Maak kennis met bijna zevenhonderd jaar vakmanschap.

 

 

 

Brand Ongefilterd Pilsener

Natuurlijk troebel

 

Brand Ongefilterd is bijzonder mild, met een licht frisse afdronk. De achtergebleven gist maakt dit pils van nature troebel.

Proef de milde Brand Ongefilterd Pilsener ook eens naast de hoppige oersmaak van Brand Up en het krachtige Brand. 

Je drinkt Brand Ongefilterd Pilsener het beste uit een Brand Ongefilterd Pilsener glas.

 

Brand speciaalbier: Porter

 

Het bier is gebrouwen door twee winnaars van de Brand Bierbrouwwedstrijd.

Brand introduceert een nieuw speciaalbier Brand Porter. Thuisbrouwers Dennis Pancras en Niels Bosman hebben, na het winnen van de vijfde Brand Bierbrouwwedstrijd, dit speciaalbier volgens eigen recept gebrouwen op de Brand Bierbrouwerij. 

Brand Porter is een vol, donkerkoper bier met een rijk aroma van karamel en tonen van verse koffie met een zachtbittere geroosterde smaak.

Brand Saison is het winnende bier van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2015, bedacht door thuisbrouwer Bart Engel. Brand Saison kenmerkt zich door een bloemig bouquet van hoparoma’s, mooi in balans met een frisse, fruitige, droge smaak. Het is een dorstlessend bier met een licht bittere, fluwelen afdronk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • High Wine en/of High Beer

    Kom met partner, familie, vrienden of collega's naar Brasserie Schaloen voor een lekkere High Beer en/of High Wine. U kunt kiezen uit verschillende samenstellingen qua aantal drankjes en borrelgarnituren afhankelijk van uw wensen en groepsgrootte. Bekijk de prijzen en mogelijkheden via de bestelknop.

    Bestel Vouchers
  • Dinerbon van Brasserie Schaloen

    Dinerbon voor een 3 gangen keuze diner bij Brasserie Schaloen voor maar € 19,50 te gebruiken op vrijdag en zaterdag. Normale prijs € 29,50! Vouchers en reserveren via onderstaande bestelknop. Niet in combinatie met andere aanbiedingen of dinerkaarten.

    Bestel tickets